Verkoop   Consignatie   Machinehandelsplein

LCHoutbewerkingmachines levert een breed gamma aan nieuwe machines voor de hout- en kunststofbewerking-industrie. Een grote of compacte organisatie, wij hebben een passend aanbod voor u. U kunt vertrouwen op goede garantievoorwaarden en een uitstekende service. Wij stellen indien gewenst uw nieuwe machine in uw werkplaats in bedrijf. Wij bieden ook passende opleidingen aan voor uw medewerkers. Indien nodig kunt u terugvallen op de kennis en kunde van onze monteurs.

Verkoop

Wij zijn importeur en leverancier van Lohmeyer. Klik hier voor Lohmeyer.
  Wilt u een hout- of kunststof-bewerkingmachine verkopen en heeft u daar eigenlijk geen tijd voor? Het verkopen van een machine brengt voor u veel extra werk met zich mee en wilt u wellicht niet zelf organiseren. Verkoop in consignatie kan dan voor u een interessante optie zijn. Dit beperkt uw risico. Wij ontzorgen u graag door het verkoopproces van u over te nemen. U betaalt ons daar een vergoeding voor en kunt zich blijven focussen op uw productie.
Voordeel voor een koper is dat wij indien gewenst de machine, in bedrijf kunnen stellen, kunnen aanbieden met garantie en of onderhoudscontract.
Consignatie
Wilt u meer weten over onze voorwaarden? Klik hier.
  Het machinehandelsplein biedt u de service om zelf tweedehands machines te kopen of verkopen. Wij bieden u dit platform gratis aan. Het werkt heel eenvoudig. U maakt een account aan en zet zelf uw vraag of aanbod op het handelsplein. Uw advertentie blijft maximaal een jaar geldig. Eventuele verlenging is mogelijk. U handelt rechtstreeks met de eigenaar of potentiĆ«le koper.

LCMachineTechniek treedt desgewenst op als intermediair tussen verkoper en koper. Wij begeleiden het aan- en verkoopproces van machines in consignatie voor u.
Handelsplein
Wilt u weten hoe het werkt of meteen een kijkje nemen op het machinehandelsplein? Klik hier.